Prefabrik Ev

Wiki Article

Teknolojik üretim sisteminin sağladığı avantaj çift katlı prefabrik ev modellerine estetik olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen hassas mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolayca uygulanabilmektedir.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Çok az yer kaplayan çelik taşıyıcı sistemlerin kullanımı prefabrik ev modeli içine ergonomi olarak yansır. Dubleks prefabrik evler villa konseptiyle kullanan herkese en iyi ergonomiyi yaşatır.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çAlright ihtiyacı olan ev approachını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Evet, prefabrik evler four mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Prefabrik evde ruhsat alımı genellikle şu süreçte ilerler, öncelikle bulunduğunuz ilçede ki bir mimarlık ofisine gidip tapunuzu hangi arsanın dimensions ait olduğunu bildirip buraya kaç metrekare bir ev yapabileceğinizi evi tam olarak yol ve komşu payları düşüldükten sonra nereye koyabileceğinizi mimarlık ofisi belirledik sonra bizden prefabrik evle alakalı çizim dosyası isteyecektir biz ona çizim dosyamızı ve imalat dosyamızı göndermiş olacağız.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Belirtilen prefabrik ev modelleri dubleks prefabrik ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Kars’ta çok soğuk iklim bölgesinde de prefabrik ev yapılabilirken, Akdeniz’in sıcak bölgelerinde de prefabrik ev yapılabilmekte ve sorunsuz kullanılabilmektedir.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve kolaylıklar sağlanmaktadır.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page